Podpořte petici!

Dnešní moje krátká poznámka je motivována zprávou, kterou jsem před několika dny zaznamenal, a která mě velmi  znepokojila a rozesmutnila. 

Zpráva se týká ženy, jménem Jennifer Fichter. Tato žena byla učitelka angličtiny v USA a dopustila se sexuálních styků se svými třemi studenty, kterým bylo kolem 17 let. Dokonce také otěhotněla a podstoupila potrat. Dopustila se tedy jistě závadného a nevhodného jednání a byla soudem potrestána.

 

Potíž je však v tom, že soud ji za tyto činy odsoudil na 22 LET do vězení!

 

Pan Jiří X. Doležal založil petici, ve které žádá její propuštění.

Ačkoliv se výše jmenovaný iniciátor petice opět otírá o křesťanství v pejorativním tónu, musel jsem s jeho závěry souhlasit. Jednak mi zde nejde o pana Doležala, nýbrž o tu ubohou ženu, a pak nevím, do jaké míry v takto přísném rozsudku hrály roli "křesťanské předsudky".

Pokud však snad nějaké ano, nedomnívám se, že je zde jakékoliv křesťanství správně uplatněno. Žena se jistě dopustila nevhodného jednání, avšak pokud vezmeme v potaz další souvislosti, pak se domnívám, že takový drakonický trest je zcela mimo mísu. Ve světě porna a všelijakých sexuálních výstředností, ve světě sexuálních skandálů církví, které na sebe berou falešné, pokrytecké, nebiblické a pro drtivou většinu lidí zcela nesplnitelné závazky, co se sexuality týká. Ve světě, kde jsou skutečné ohavnosti a zneužívání skutečných, dětských obětí tutlány a ignorovány, aby se nikdo nic nedozvěděl a (jakákoliv) církev, ve kterých se toto dělo, neztratila punc "dokonalosti", je podobný trest vskutku krutým pokrytectvím.

Ježíš u jedné hříšnice řekl Židům, že hodit kamenem má první ten, kdo je bez viny. Jak přesné! Zejména u lidských sexuálních přestupků. Ano, tato žena jistě měla být nějak potrestána. Třeba pokutou, nebo prospěšnými pracemi, nebo zákazem činnosti, ale vzít ji na 22 let svobodu, je opravdu kruté.

Za Ježíšových dob nikdo kamenem nehodil, je však možné, že by od některých dnešních křesťanů ty šutry padat začaly...

Taková tvrdost je nemístná. Tvrdost možná ocení příznivci Starého zákona, avšak potřebujeme-li tvrdost Zákona, abychom cokoliv řešili (nebo měli světoborný pocit, že něco řešíme) , pak nepotřebujeme Krista.

Je mi té ženy moc líto. Takové utrpení si pro svůj hřích, podle mého, nezasloužila a samotné soudní jednání, mohlo být dostatečným trestem. Vzít ji však na 22 let svobodu, je však velmi krutý trest, který bych očekával u vrahů, avšak nikoliv u ženy, která spí s téměř dospělými muži, kteří rovněž museli vědět, co dělají a co chtějí.

Pokud jste stejného názoru, prosím podpořte tuto nešťastnou ženu svým hlasem.

Děkuji.

Více zde a zde. 

 

Autor: Tomáš Peter | pátek 10.7.2015 17:55 | karma článku: 22,04 | přečteno: 876x
  • Další články autora

Tomáš Peter

Proč evolucionisté zuří

18.11.2013 v 17:55 | Karma: 19,80

Tomáš Peter

Zeman nešetří Ústavu

26.6.2013 v 18:02 | Karma: 20,58

Tomáš Peter

Kuba není fotogenický

17.6.2013 v 17:30 | Karma: 15,15

Tomáš Peter

Pozor na zlaté tele DARWINISTŮ!!

20.11.2012 v 18:10 | Karma: 12,46