Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No škoda, že jste nečetl ten slib podle platné ústavy. "Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj úřad budu zastávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí."

Vás a nejen Vás to asi hodně udiví, ale tu ústavu Zeman neporušil ba dokonce se držel "moderního" pojetí Klause, jak potvrdil třeba ústavní expert Aleš Gerloch. Takže, bohužel pro Vás a Vaše souhlasitele, máte smůlu ve Vašem trochu amatérském a síše fanouškovském poblouznění. Nikdo nezarazil Klause, tam jeho způsob byl mnohými fandy vítán - výsledek Vás udivuje?

0 0
možnosti
Foto

Prakticky ve všem s Vámi souhlasím, proto karma. Ale pane autore, ty čárky, ty čárky:-/Trochu si zopakujte mluvnici, doporučuji kapitolu věnovanou interpunkci.

0 0
možnosti

Občané jsou zase lhostejní k tragické situaci na politické scéně, to co předváděl Kalousek a Nečas ... .  Pořád se tu píší stohy článků a poukazuje na ty druhé, ale zapomíná se kdo je vlastně odpovědný za tento stav, tolerující většina. Pište si své krásné statě o demokracii, o tom kdo má větší oprávnění, jak funguje demokracie, jsou to vesměs prázdné polemiky, neboť občan vám na to prdí a bez něj to zkrátka nejde, pak je to buď anarchie nebo despocie ... . Navíc pár vlaštovek jaro neudělá ... .

2 2
možnosti
Foto

Dobré mravy říkají, že by se měly plnit volební sliby :)

4 3
možnosti

Vyčerpávající vysvětleníR^

1 0
možnosti

P30a63v23e59l 29K80u69l69a

26. 6. 2013 18:14

Nešetrí? On ji hlavně neřeší. Ale to diktátoři nedělali nikdy. Pro ně byla Ústava dobrá jen na to, jak se demokraticky dostat k moci.

5 2
možnosti

Připadá mi to postup Salazara v Portugalsku ve třicátých  letech minulého století.......Tzv. Estado Novo.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS