Občansko Demokratický Sarkasmus

25. 10. 2012 18:10:48
Vážení pravicově smýšlející spoluobčané a naši voliči, předem bychom chtěli odmítnout tvrzení zlých jazyků, že jsme zhrzení členové naší politické strany.

To není pravda! Jen máme své zásady, dle kterých je především naše EGO důležitější než cokoliv jiného jako třeba osud naší země či prezentace praktické aplikace politických ideálů naší strany tehdy když nám k tomu voliči dají mandát v očích veřejnosti jakožto strany odpovědné a schopné nést vládní odpovědnost.

Ale k věci! Co jste čekali? Pokusíme se hádat......

Možná jste čekali, že vláda padne, opustí-li ji koaliční partner kvůli zásadní neshodě jak to tak v parlamentní demokracii a vládních koalicích bývá. Pokud ano, tak to jste vážení pravicoví voličové na omylu!!! My jsme daleko lepší kabrňáci, my si svoji vládu zásadně (už podruhé) shazujeme sami!

Možná jste čekali, že si vezmeme poučení z těch naděje plných politických stran, které jsou již dnes minulostí. Možná jste čekali, že si vezmeme ponaučení z těch všech Zelených, Svobodných unií, Věcí Veřejných apod. a jejich politiků, kteří se v rámci své vlastní politické strany na svém sjezdu neshodli ani na tom, zda ten řečnický pultík je hranatý nebo kulatý, ale chtěli vést tuto zemi. Možná jste očekávali, že z těchto stran a jejich politiků, kteří rovněž pod dojmem o své vlastní důležitosti a velkoleposti působili ve vlastní straně řevnivost, přičemž nepochopili, že na podobné scény není nikdo z občanstva zvědavý, nýbrž zcela spolehlivě odradí voličskou přízeň, si vezmeme ponaučení.

Musíme Vám sdělit, že tohle není náš případ!!! Moc dobře víme, jak všichni z vás dychtivě vzhlížíte k nám jako k těm pravým, jediným a ortodoxním zastáncům pravicové politiky jako vaší poslední naději. Chápeme, že vaše jediná pravicová naděje se upíná k nám!!! K Tluchořům, Fuksům, Šnajdrům, Úlehlům, Floriánům, Šťasným (ať žijí socialistické zákazy kouření ve vašich drobných hospůdkách a barech!) a dalších. Chápeme to a nezklameme Vás!!!!

Mysleli jste, že po dlouhá léta levičáckého prázdného tlachání se konečně přistoupí k důchodové reformě, přestože se ze strany socialistů nedalo čekat nic jiného, než co k tomuto tématu v současnosti předvádějí, natož nějaký širší kompromis z jejich strany. Není divu, levičáci vládnou vždy na sekeru a stylem po nás potopa!

Mysleli jste, že se konečně podaří vyrovnání s církvemi, mysleli jste, že se konečně budou činit fiskální kroky na vštípení správných návyků v hospodaření státu, tedy základní předpoklad zastavit dluhovou nestvůru procházející celou Evropou na cestě k vyrovnaným rozpočtům České republiky do budoucna.

Mysleli jste, že konečně plně využijeme potenciál rozložení sil ve sněmovně tak, abychom dokončili celé volební období, a tím ukážeme občanům, že stabilně dovládnout krom levičáků umí pravice taky. Tedy dovládnout a rehabilitovat naší stranu jako zodpovědnou a schopnou se postavit za výsledky své práce, která by se jistě později projevila blahodárnými efekty i přes nynější všeobecnou neoblíbenost zapříčiněnou pudovou psychologií davu.

Mysleli jste, že lehkovážně nevydáme zem zpět do rukou rudo-oranžové koalice, aby občany další čtyři nebo spíše osm let buzerovali levičáci svými zákazy, rozkazy, likvidovali živnostníky registračními pokladnami, dusili vysokými daněmi, tradičně vysokou nezaměstnaností a dále vesele giganticky zadlužovali Českou republiku.

Tedy pokud jste vše výše uvedené očekávali, tak Vám musíme sdělit, že jste pěkně

naivní pitomci!

Každopádně za nás: My se máme dobře...............

S pozdravem

VAŠI REBELOVÉ.


Autor: Tomáš Peter | čtvrtek 25.10.2012 18:10 | karma článku: 10.79 | přečteno: 1090x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 26.59 | Přečteno: 387 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 24.71 | Přečteno: 1075 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 15.97 | Přečteno: 430 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 15.01 | Přečteno: 256 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.96 | Přečteno: 676 | Diskuse
Počet článků 15 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1298
Jsem pravičák a demokrat.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...