Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CSMZTZ

chce se mi z toho zvracet

4. 6. 2012 17:40
No paaaaaaaani

Takze za to co predvadi pravice muze vlastne levice???? Pochopil jsem spravne?

Mimochodem o koureni v hospodach nemam obavy, pokud to vubec projde, kazda druha hospoda ze sebe udela Club a muzou tam hulit jak se jim zlibi. :-)

1 0
možnosti
VN

Viktor N.

4. 6. 2012 18:17
Re: No paaaaaaaani

autor měl zřejmě na mysli, že to, že nějaká strana o sobě prohlašuje, že je pravicová, ještě nemusí znamenat, že skutečně je pravicová, zejména když se chová těžce socialisticky/levicově.

Bohužel má pan autor pravdu, ve vládě a v parlamentu (i ve sněmovně) není jeden jediný pravicový subjekt. Svobodní se zatím do parlamentu nedostali…

4 0
možnosti
H

henrik.veliky

4. 6. 2012 17:39
Hodně hloupých slov

Slabé.Kuřáci škodí nejenom sobě ,což je možná jejich věc ale především svému okolí ukracují život.Musí si proto logicky tuto svou neřest  praktikovat mimo veřejné prostory.Levice či snad pravice s tím nemá nic společného.Možná  ,že je naopak pravicové nečinit nikomu příkoří.

0 0
možnosti
CSMZTZ

chce se mi z toho zvracet

4. 6. 2012 17:41
Re: Hodně hloupých slov

Ale 50 miliard rocne co tam daji kuraci se do rozpoctu hodi co?

0 0
možnosti
ZB

zberanek

4. 6. 2012 17:39
V Česku pravice neexistuje

Rozdělovat politické strany v Česku na pravici a levici jednoduše nelze, pravicové strany neexistují a nikdy v Česku nebyly. Jsou tady zkorumpované gangy, které si říkají politické strany. V normální demokracii by naši politci byli namísto v PS na Mírově, vláda by zasedala na Pankráci a Senát by neexistoval.

0 0
možnosti
OK

ducatofil

4. 6. 2012 17:15
Karma,

autoreR^R^R^ - zakladni problem pravice v cele Evrope je to, ze neexistuje cosi jako "pravicova filosofie". Takze "pravice" dle levicackych receptu podporuje homosexualy (GB), muslimy (cela EU), nici rodinu(cela EU), zavadi absurdni zakazy a prikazy - vegetarianstvi, nekuractvi, abstinenci, "deti" do 18let atd.:-/.

1 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1298x
Jsem pravičák a demokrat.

Seznam rubrik