Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

MerylZ

1. 10. 2012 18:52
Devotní článek

To je opravdu hodně devotní článek. Chápu, že tento člověk může určitým lidem imponovat. Ale určitě se to netýká většiny národa. Mnoho lidí ho, stejně jako já, za svého prezidenta nepovažuje. Já ho považuji spíše za prezidenta lumpů, tunelářů, podvodníků a zbohatlíků. Václav Klaus již mnohokrát dokázal, že ho obyčejní lidé nezajímají. Bylo by zbytečné tady znovu připomínovat zpackanou privatizaci v 90. letech, kterou mnozí oprávněně pokládají za rozkradení státu. Neříkám, že to rozkradl on, ale on sám k tomu dal svými postoji zelenou. Také jeho nekonečná ješitnost, samolibost, falešné národovectví a určitá globální zabedněnost nebudí mnoho sympatií.

Takže, já osobně a jistě mnoho dalších se těšíme, až se tento potentát odebere konečně na smetiště dějin. Myslím, že teprve budoucnost náležitě zhodnotí a zařadí tohoto politika.

5 0
možnosti
JK

korado

1. 10. 2012 20:34
Re: Devotní článek

Je zřejmé, že komunisté a lidi, kterým se stýská po starých časech  budou Klause nenávidět. Přes jejich veškerá přání aby se odebral na smetiště dějin, tak on rozhodně bude v dějinách této země zaujímat čelní postavení.

4 0
možnosti
JV

Jan Veselý :-)

1. 10. 2012 18:22
Ach Klausi, Otče NÁŠ...

Tak nějak jste to myslel?

V mnohém máte pravdu, ale mnohdy to vidíte set-sakra růžovými brýlemi a nebo jste slepý.

Po kom "se mělo" střílet? Budete jako Matějka tvrdit že po Nečasovi s Kalouskem? Že Klaus nic, to jen jen oblíbený muzikant Svobodných? Kdo zde za 20 let stihl být předsedou nejsilnější vládní strany, ministrem financí, předsedou vlády která se na deregulaci nájemného nezmohla, ale o to víc kritizoval socany, když do té žumpy pomalu, ale jistě konečně hrábli? Kdo byl předsedou sněmovny, kdy zákony tedy mohl dělat, kdo je skoro dvě pětiletky taky "komunisty zvoleným" prezidentem? Kdo další těch posledních 22 let byl politikem na takové úrovni, jako Klaus? Říkáte ztělesnění všeho zla a rád byste mu připsal jen klady a pozitiva.

A posledních 8 let netvoří zákony...  To jistě, jmenuje předsedu vlády, spekuluje, který ministr umí (jako on) anglicky a rusky, prudí se jmenovaním ministrů, prudí s jejich odvoláváním, pokud se něco semele na jeho oblíbence. Klade si podmínky...

0 0
možnosti
LH

Vegan

1. 10. 2012 18:14
Václav Klaus

je především ČLOVĚK

3 0
možnosti
JL

uumaa

1. 10. 2012 18:14
Nekvalitní příspěvek

RvRv

4 0
možnosti
OP

OskarPokorny

1. 10. 2012 18:09
Klaus

V článku je tolik nesmyslů že to ani nejde brát postupně. Například zmíněná ekonomická transformace. To že je nutné nejprve vytvořit legislativní rámec upozorňovalo velké množství světových kapacit. Dokonce Klausův ekonomický guru Hayek to jasně píše. další z kalusových oblíbenců Friedman napsal : „Ukazuje se, že zákonnost je zřejmě

důležitější než privatizace. Privatizace bez právního státu nemá smysl.“Je zajímavé, že Kluas tyto velikány ekonomike bere na zřetel jen když se mu to hodí. Západní země měli s těmito nešvary už zkušenosti stovky let a měli na to vyvinutou legislativu - stačilo ji pouze přeložit. - je otázka do jaké míry Klaus provedl tento akt úmyslně(citát s zhasnutím a kradením je mu připisován, ale nepodařilo se mi vypátrat nějaké potvrzení). Dokládat Kalusovu slušnost na vztazích ze zemanem se kterým dohodl opoziční smlouvu (tedy dokument který fakticky demontoval demokracii protože výměnou za pašaliky opozice rezignovala na kontrolní funkci je směšné). K vlastenectví

8 0
možnosti
OP

OskarPokorny

1. 10. 2012 18:10
Re: Klaus

se nemá cenu vyjadřovat, protože Klaus tuto kartu vytáhl dost pozdě a z dějin vime že je to poslední karta demagogů.

6 0
možnosti
VK

-palička-

1. 10. 2012 18:03
Slova, slova, jenom slova

Dokonce až příliš mnoho slov. Takže shrnuto do závěru: protože komunisté kdysi nezákonně popravili Horákovou a mnoho dalších lidí, nebo že v třicetileté válce lidé nevěděli dne ani hodiny, jestli daný den přežijí, tak dnes máme mávat mávátky a děkovat našim politikům, Vašíkovi pak zejména, že dnes jim už hrozí nejvejš exekuce, spaní pod mostem, nezaměstnanost a další radosti, o nichž od 60. let neměli ani tušení. A jak lépe demonstrovat skutečnost, že už toho mají lidé opravdu dost (což je vidět z reakcí spousty lidí), než aspoň tímto způsobem? Že by pomohlo psát na internet? Vážně tomu věříte?

1 0
možnosti
D

Dobrejvíkend

1. 10. 2012 17:46
Člověče,

vy budete nejspíš roztleskávač a mažoret;-)

7 0
možnosti

furtkecal

1. 10. 2012 17:50
Re: Člověče,

R^

0 0
možnosti
JM

hasler

1. 10. 2012 17:42
Tasí zbraň???

Kuličková hračka je zbraň? Trapná agitka, Klaus je odepsanej...Náš? Mluvte za sebe.

3 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1298x
Jsem pravičák a demokrat.

Seznam rubrik