Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Evolucionisté nezuří, protože takové bláboly jsou pod rozlišovací schopnost nejen evolucionistů, ale každého člověka, který nepropadl z biologie už na základce. Autor se na počátku jednou větičkou vypořádá s "proměnnými", které populační dynamiku ovlivňují, aniž vůbec kdy o populačních modelech a rovnicích populačního růstu slyšel a aniž by vůbec dohlédl které všechny proměnné (od poměru délky plodného života jedince k celkové délce života až po tlak endoparazitů na rozkolísání poměru pohlaví) je nutno aplikovat a hlavně jak moc a kterou část výpočtů (většinou maticových) ovlivňují.

Jinak ještě k závěru toho blábolu - jestli autor chce žvanit na téma zastavené evoluce, ať porovná četnost genů umožňujících expresi laktátdehydrogenázy u populací středomořských a evropských na jedné straně a u populací mongoloidních (včetně indiánů) na straně druhé. Nebo ať se podívá do huby (když do své nevidí) současníkům a všimne si četnosti přítomnosti zubů moudrosti a velikosti a síly druhých horních řezáků u dnešní populace oproti takovým populacím z dob 5 tisíc let před naším letopočtem.

11 1
možnosti
PK

P74a13v46e20l 55K19u76r35a97l

18. 11. 2013 18:27

Ono je mnohem snažší porovnat čivavu a Vlkodava... obě tyto životní formy původně pocházejí z toho co dnes stále existuje- vlk šedý- jenom místo prostého statistického působení prostředí kde umírají ti s genetickou výbavou nevhodnou pro další existenci... jsme o tom kteří jedinci přežijí a kteří se rozmnoží rozhodovali my lidé... takže to bylo v principu rychlejší.

Osobně tvrdím že některé "rasy" psů už by měli být označovány dávno za nový druh a pokud ne druh tak alespoň poddruh.

Čivava a vlkodav už dávno překročili i možnost aby jejich společné potomstvo přežilo v jakékoli podobě. Přestože jejich dávní předci tuto schopnost měli.

1 0
možnosti
MR

M43i79l93a47n 80R95a98d68e50k

18. 11. 2013 18:12

je to sice trochu zmatene,8-o8-o ale snazim se tomu porozumet. Tak drive lide ve 30 letech byli uz stari, a zeny se malokdy dozivaly ctyricitky, z deseti deti kdyz pet se dozilo dospelosti, mluvil jste o stesti. Podivateli se na osudy kralu, umelcu, atd. a jejich rodin, zjistite ze treba v 19.stoleti umirali kdyz dnes zacinaji zit, a to vse diky ockovani a antibiotikum. I kdyz podle jinych trotlu oboji zabiji a Iluminati tim chteji lidstvo vyhubit ;-D, ale mohl byste vysvetlit jako co s tim ma co dela kreacionismus a evoluce? Nejak mi to unika.

1 0
možnosti
PK

P54a28v96e65l 42K96u93r22a66l

18. 11. 2013 18:36

No jestli by jste našel ženu která před 450 lety zvládla porodit 10 dětí a neumřela při tom tak to je na statistické úrovni jackpotu sportky.

Pravda situaci vylepšila "lepší rodina" s dostatkem jídla a zdrojů... obecně se dožívali delšího věku, ale ti se zas taky tolik nemnožili... protože se nehodilo dělit panství na menší podíly.

0 0
možnosti
OK

dobry a vtipny postreh, autore, nicmene nasi povinni opici ideologove te rozcupuji na kusy;-D;-D;-D

1 0
možnosti
MK

Je příznačné, že vaše hýkání blahem pod každým sebestupidnějším "argumentem" proti evoluci mi zrovna tu cvičenou opici připomíná.

1 0
možnosti

Otázkou není jestli pocházíme z opice nebo z incestních vztahů mezi pár jedinci někdy před 5000 lety... Otázkou je jestli tou co píšete opravdu věříte :-)

2 0
možnosti

18. 11. 2013 18:08

To opravdu pobavilo.;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1298x
Jsem pravičák a demokrat.

Seznam rubrik