Diskuse

K uprchlíkům ve světle Nového zákona

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J37i96ř10í 96P43e12š

16. 9. 2015 14:40

Vynikající článek. DÍKY za něj.

0 0
možnosti
Foto

"Není žádného důvodu, proč by demokratické země neměly trvat na zákonném postupu při poskytování azylu ohroženým lidem světa.  Dělaly to vždy, vytvořily za tímto účelem legislativu a mezinárodní dohody, a to je určitě správné i křesťanské. Jenže to, co se dnes děje, je živelné, bez řádu a také nebezpečné.  Je tedy třeba na slušnosti a pořádku trvat a znovu ho v souladu se zákony prosadit. "

S tímto nejde jinak než souhlasit, se zbytkem je to horší. Je paradoxní, že většina ateistů bude v tomto s vámi souhlasit víc než papež.

0 0
možnosti

Chceš vedieť prečo sa dnes deje čo sa deje? Ty kto máš byť horúci, buď horúci! Kto máš byť studený buď studený. Buď to alebo to! Len nie vlažný! Buď horúci v Láske a mnohej službe a pomoci. Buď studenou sprchou zlu a neprávosti. Len nebuď vlažný ľahostajný, lebo iná cesta nie je! Napisané je: Takto že si vlažný, ani studený ani horúci, vypľujem ťa zo svojich úst. Zjavenie sv. Jána 3 kapitola 4 verš za týmito slovami nasleduje najkrajšie posolstvo a pozvanie i pre tých čo neveria. Rád sa s vami podelím o svoju radosť a nádej.smile – emotikon

0 0
možnosti

Odvržení Ježíše s jeho naukou založenou na lásce, milosrdenství a odpuštění, ztratil Západ schopnost rozeznat přínosné od škodlivého, dobré od zlého. To je základní příčina morálního úpadku Západu. Zpochybněním křesťanské morálky byl podlomen jeden ze základních pilířů celé civilizace a lidé, kteří kladou rovnítko mezi sestry Matky Terezy a islámské bludaře, tuto civilizaci pohřbívají. Kdo chce někoho porazit, podlomí nejdříve jeho ducha a má zaděláno na vítězství. Faleš multikulturalizmu je nebezpečná a scestná. Křesťanská Evropa svou konverzí k satanizmu a nihilizmu otevírá brány ničemům, kteří ji přišli zotročit.

6 0
možnosti

J12o61s49e10f 92P16a95r38á78k

14. 9. 2015 19:01

Počátkem, středem i cílem lidských dějin je Kristus. A hlavou církve je papež. Ten říká něco jiného, třeba láska, která se vydá na smrt za své nepřátele. Protože dějiny jsou v rukách Boha a ne lidí. Lidé,  kteří nechtějí vidět dál, než za tento pozemský horizont, by neměli ohýbat Písma podle svého naturelu. Je také psáno: byl jsem hladový, na cestách, žíznivý a nemocný...a ujali jste se mě. Tuto civilizaci neohrožuje islám a uprchlíci, ale svých civilizačních kořenů se zbavujeme my sami. Naším bohem je naše břicho a naší spásou tučné konto v bance. To jsou příčiny našeho rozkladu.

2 6
možnosti

Efezským 5:23  neboť muž je hlavou ženy, jako je Kristus hlavou církve; on je zachráncem těla.

2 0
možnosti

J88a66n 90R11á39ž

14. 9. 2015 18:35

Dík za krásný článek, který pohladil po duši:-)

P.S. Budu mile překvapen, když se zde neobjeví negativní příspěvky od popíračů historických kořenů naší civilizace. Paní Moudrá budiž jim příkladem, jak ocenit skvělý text..

3 0
možnosti

J26i70ř11í 31N14o25s97e10k

14. 9. 2015 18:21

Vynikající. Budu používat jako další z argumentů vůči bezbřehému sluníčkaření. R^

5 0
možnosti
Foto

Karma R^. Od bezvěrce by Vás měla těšit dvojnásob.

3 0
možnosti